Please help with my stereo :X - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Australian Ford's Discussion > Australian Falcons
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Australian Falcons Discuss the australian born and bred models here. Includes the 80's 90's and present day Falcons offered by Ford Oz.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-28-2009, 23:49   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2009
Posts: 1
Please help with my stereo :X

Hey guys, I know you probably get threads about stereos every week, but I need some help. I have been through fordmods and fordforums using the diagrams to replace my head unit with the aftermarket kenwood unit from my old falcon. I am 99% sure my wiring is downpat as I have checked 3 guides. However the stereo does not turn on at all, not with accessories on or the engine running. I think the downfall might be the battery wire because all the guides said I needed a green and yellow wire, but I didn't have one in the loom. The only wire that didn't belong was a solid light green wire which I used. Could this be the problem? I have not soldered anything yet, they are crimped and covered with tape, just until I get it working. Then it will be soldered. The car is a 97 EL Fairmont Ghia, with the premium sound.
Cheers,
Mark.
ELFairmontGhia is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Australian Ford's Discussion > Australian Falcons



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 22:55.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.