no reverse no neutral A4LD please help - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 03-15-08, 06:50 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 3
no reverse no neutral A4LD please help

1991 ranger 4x4 4.0 a4ld thought it had to do with transfer case so i removed transfer case with case off engine running put selector in reverse feel it engage, spline does not spin.(engine off) put in neutral cannot spin spline freely.(engine running) put in drive spline spins normal.now what?i've read about valve body overhauls,reverse servo seals,and so on.but ive never heard of anything to fix no neutral.its seems as though the trans is stuck in forward gear but the selector shifts the gears fine and you feel engagement in reverse neutral and drive.any ideas or anyone have similar problem.

91RANGERNJ is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Trans | Driveline


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome