Trans problem - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 04-13-04, 06:06 PM Thread Starter
Registered User
Join Date: Apr 2004
Posts: 1
Trans problem

I have a 97 Taurus with 103,000 miles and a 3.0 auto overdrive. Sometimes when I stop at a stop light and then try to go, it doesn't the motor just revs. I'll have to shift to neutral or reverse and then drive for it to go forward. Other than that it shifts fine. Any body have any idea what the problem could be?
got9toes is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Trans | Driveline
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Steering/wheel alignment problem mike98AUXR6VCT Suspension | Wheels&Tires | Brakes 10 04-23-04 05:33 AM
I6 Starting and Idle problem - FIXED BluAU2 Inline 6 Tech 0 04-07-04 04:05 PM
95 CV engine problem 95CV Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71 9 04-22-03 09:17 PM
warm starting problem with 87 Ranger havns3 Ford Ranger Forum 5 04-07-03 10:43 AM
Geez...another problem with my tranny... Zach Ford Tempo Forum | Mercury Topaz Forum 0 07-12-01 02:22 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome