transmission problem heeeeelp!!!! - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 06-28-04, 02:27 PM Thread Starter
Registered User
Join Date: Jun 2004
Posts: 1
transmission problem heeeeelp!!!!

i have a 90 ford probe lx 4eat-g automatic transaxle. well when i start the car and put it in gear reverse drive any of the gears it works fine but after about 5 minutes the manual shift light on the dash starts blinking on & off and then i have no gears at all.....anybody have this same problem or does anyone know a fix.
bailey_06 is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Trans | Driveline
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
U.S.:GM, Ford Plan New Six-Speed Transmission - Invest $720 Million Stacy94PGT Trans | Driveline 1 04-20-04 07:28 AM
Ford Mondeo Transmission problems Jukka Osara Trans | Driveline 0 04-17-04 03:31 PM
Ford said to fix Expedition problem RPO83 Ford Worldwide News 0 07-09-02 09:59 PM
Yet another high-profile quality control problem LunaticSVT Ford Worldwide News 4 04-08-02 02:31 AM
Unknown engine and transmission Kels Trans | Driveline 1 07-06-01 12:59 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome