whirring/grinding noise in reverse and no 4WD low - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 12-03-03, 08:04 PM
95XLTex
Guest
 
Posts: n/a
whirring/grinding noise in reverse and no 4WD low

I have a 95 XLT. The trans will make a whirring/grinding sound when i put it into reverse. Then i will pu it in park and back into reverse and it will be fine. It has only happened to me when its cold (im referring tothe engine not being warmed up, not the weather, although it is december in PA). Also I do not have 4WD low although I do have 4WD auto. Any help is appreciated.

 
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Trans | Driveline


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Where the hell is reverse! NZ Trans | Driveline 9 10-31-03 11:57 PM
'01 GT Strange Noise mroach23 Ford Mustang Forum 3 07-03-03 05:19 PM
Diff Noise AUII_Forte Trans | Driveline 8 09-23-02 12:08 AM
T5 "CrUUnCH" when selecting reverse MadMax Trans | Driveline 10 06-10-02 08:26 PM
Knocking Noise? snavy General Tech 4 05-09-02 01:41 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome