08 F350 5.4L Misfire when warmed up. - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
General Tech Have a question that is not covered by one of the other categories? This is the forum for all other items not specifically covered in other categories.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 04-12-12, 08:52 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Apr 2012
Location: Mississauga
Posts: 1
08 F350 5.4L Misfire when warmed up.

I changed the head gasket and rebuilt the cylinder head on the 2008 ford f350 super duty 5.4L. When we started the truck it ran good but it started misfiring and running lean on bank 2 when it warmed up. We did a tune up and changed the injectors, but still the same thing. There are no vaccum or exhaust leaks, compression is excellent and i even changed the 02 sensor on bank2. Is there any helpfull advice out there that can assist me?

autopower is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 04-12-12, 09:11 AM
2002 F150 XLT
 
Bert's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Oregon
Posts: 10,326
Re: 08 F350 5.4L Misfire when warmed up.

It could be a coil. Does it give a misfire code? When it's missing, unplug the injectors one at a time to see which one isn't firing and switch coils with another one to see if it moves with it.

Bert
Bert is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > General Tech


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome