1990 Motor home with 460 engine! - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > General Tech
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto EscrowInsurance

General Tech Have a question that is not covered by one of the other categories? This is the forum for all other items not specifically covered in other categories.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-11-2006, 14:55   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 1
1990 Motor home with 460 engine!

I just bought this motor home and it started missing to the point where it backfires and stalls constantly. I replaced the plugs, wires, distributor cap, throttle position sensor, map sensor, fuel pump and the fuel filter but it's still missing. Although it doesn't stall anymore it still backfires and I can't drive past 45 mph. it feels like it has a choke stuck, but it is fuel injected. Any suggestions?
johnnypagan is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-12-2006, 09:16   #2 (permalink)
wasnt me
 
390wagon's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: new hampshire USA
Age: 31
Posts: 281
Re: 1990 Motor home with 460 engine!

has it been sitting for a few years? maybe a valve isnt closing, do a compression test to make sure the engine is mechanically sound.also put a vacuum gauge on it while its running, that will tell you if theres a valvetrain or blocked exhaust problem, does it have a catalytic converter?
__________________
68 Ford Country Sedan Wagon-390 FE, C6, 9 Inch
87 Chevy Caprice Classic Wagon-307, 2004R, 10 Bolt, what can i say, i grew up with that car
390wagon is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > General Tech



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 06:23.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.