2004 Escape Trailer Wiring Harness - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > General Tech
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

General Tech Have a question that is not covered by one of the other categories? This is the forum for all other items not specifically covered in other categories.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-07-2005, 11:33   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 4
2004 Escape Trailer Wiring Harness

Hi -

I installed an OEM trailer wiring harness on my 2004 Escape - and it only lit up the lights - no signal lights or brake lights -

Dealer has not a clue of what might have happened -

could someone offer advise? - truly apprecait it

thanks in advance -

Jim
jcphotography is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-08-2005, 01:30   #2 (permalink)
Registered User
 
TruBlu351's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Newcastle
Posts: 2,398
Re: 2004 Escape Trailer Wiring Harness

Check for voltage at the plug pins at the back of the car (with a volt meter or light or 12V light pin). This will confirm whether its a problem with your car wiring or trailer.

Trailer earthing can be a problem (poor/rusty connenctions).
__________________
XE Falcon
393 Tremec TKO 9"
TruBlu351 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2005, 16:23   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 4
Re: 2004 Escape Trailer Wiring Harness

Thanks - problem is solved - the trailer works fine and so is the grounding - the module was defective in the car and the dealer replaced it with a new one - thanks -

Jim
jcphotography is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > General Tech



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 05:20.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.