Air con vacuum dramas - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > General Tech
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

General Tech Have a question that is not covered by one of the other categories? This is the forum for all other items not specifically covered in other categories.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-29-2004, 04:51   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 12
Air con vacuum dramas

I have an EB 4 speed auto and after doing the CFI to MPI conversion I have had some problems with the air conditioner vents closing when the engine is under load and a vacuum noise (hiss) coming from the air con temperature slider knob when set to full cool position. I also have a question about the air con vacuum hoses. Can someone tell me where the vacuum hoses connect up to. The are 2 black and one green vacuum lines coming out of the firewall and into the engine bay.Help please.
ballmead is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-01-2004, 02:47   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 12
Re: Air con vacuum dramas

Can someone please look under the bonnet of their 3.9 MPI and tell me where the two black and 1 green air con. vacuum lines go, pretty please? :)
ballmead is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2005, 04:54   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 10
Re: Air con vacuum dramas

i had the same problem when i had the CFI engine, hissing sound and the vents directing to windows when you plant your foot. all i did was take the climate control box (next to the instruments) thing out and played around with the vacuum hoses until it stopped making the noise. i think i just plugged up one of the vacuum hoses with blu-tack on the right side of it... can't remember which. fixed it right up and worked perfectly ever since. :)
zxander is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > General Tech



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DTC Codes fordel Ford Focus Forum 8 02-22-2009 00:22
Putting an air pod on an XF EFI Jonny General Tech 1 05-31-2005 21:14
USA:Air bag rule turns 20 with mix of success, tragedy Stacy94PGT Ford Worldwide News 0 07-11-2004 06:20
EEC IV Diagnostic Codes for 89 - 97 Thunderbird/Cougar LunaticSVT Mercury Cougar Forum 0 07-15-2003 11:45
air vents + vacuum on an xe thumpr Interior | Electrical | ECU 16 06-19-2002 14:41

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 10:32.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.