air conditioning/heater/vent fan broke - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > General Tech
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

General Tech Have a question that is not covered by one of the other categories? This is the forum for all other items not specifically covered in other categories.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-27-2003, 01:30   #1 (permalink)
bobojammin
Guest
 
Posts: n/a
air conditioning/heater/vent fan broke

My friend's 97 escort is having problems. Sorry I'm new here. Anyways, when we try turning the knob to turn on the vents, ac, heater, defroster - nothing happens. I checked the fuses and they were fine. Does anyone know the solution to this problem?
  Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > General Tech



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Automatic Seat belt just broke Mike Pfleger Ford Tempo Forum | Mercury Topaz Forum 12 10-23-2005 18:58
Greens scold Ford, plan protest:Groups contend automaker broke SUV mileage pledge Stacy94PGT Ford Worldwide News 3 05-10-2003 09:38
There's a fine line between "If it aint broke don't fix it" and ....... falconS The Pub 23 12-10-2002 17:40
Why my car broke Tang Pgt Ford Probe Forum | Mazda MX6 Forum 8 12-08-2001 07:45
my speedo broke, need your help! zkiller Ford Probe Forum | Mazda MX6 Forum 15 12-04-2001 16:30

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 22:57.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.