Alarm goes off after battery reconnect - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
General Tech Have a question that is not covered by one of the other categories? This is the forum for all other items not specifically covered in other categories.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 06-20-04, 05:08 PM Thread Starter
What's all that about?
 
Dauphin's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Melbourne
Posts: 118
Alarm goes off after battery reconnect

Hi everyone,

On my AU2, the Tickford alarm starts blaring away after I turn it to the ON position. I had the battery disconnected to check a fuse and when I reconnected it, then turned the alarm back on, I've got this problem. I tried pressing the unlock button on the keys but it keeps blaring away.

Any suggestions as to the solution?

Secondly, I was checking the fuses because both my headlight bulbs stopped working together at the same time, suggesting they were effected by an electrical problem.

Thanks,

Andrew.


Sarge, get a load of my tie.
Dauphin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 06-20-04, 05:18 PM
BA'o'Matic 100% working.
 
Dellboy999's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Victoria
Age: 45
Posts: 3,838
Re: Alarm goes off after battery reconnect

I dont have a tickford alarm, but my alarm will go off, i have a sensor open when I re-connect the battery, the way around it should be make sure that all circuits are closed, doors, and put your hand on the bonnet switch so its closed, then alaram and dis-arm alarm should be happy.

Jason

I did put something here, but it vanshied, I think

"So long and thanks for all the fish!"
Dellboy999 is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 06-20-04, 09:54 PM Thread Starter
What's all that about?
 
Dauphin's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Melbourne
Posts: 118
Re: Alarm goes off after battery reconnect

That did the trick, thanks! :)

Sarge, get a load of my tie.
Dauphin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > General Tech


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Factory Alarm Upgrade BlueAU Audio And Security 1 06-06-04 10:38 PM
Beware of the MAINTENANCE free battery cogo_81 Interior | Electrical | ECU 7 01-04-04 03:19 PM
Dual battery setup complete! (PICS) The Goodz Interior | Electrical | ECU 29 10-09-03 01:06 AM
Water in battery. PHoeNiX_EB Interior | Electrical | ECU 16 08-21-03 02:29 PM
Replace battery on alarm FordACE Audio And Security 7 03-06-02 03:43 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome