Anyone have a spare Trip computer loom?? - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
General Tech Have a question that is not covered by one of the other categories? This is the forum for all other items not specifically covered in other categories.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 10 (permalink) Old 01-20-04, 05:13 AM Thread Starter
pR()rN_*
 
carazy's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Adelaide,SA Australia
Age: 34
Posts: 1,966
Anyone have a spare Trip computer loom??

Well!!!!!
I've got this lovely trip computer sitting at home and a nice pleasant ED dash to fit my ED fairmont interior ready to go in but I need that plug for the back of the trip computer.
Car wreakers are useless and either want to sell the entire wiring for the car (with price attached) or don't want to sell it at all.

If someone has the plug laying around or in a wreaked car or knows of a wreaked fairmont and wants to help a fellow Fan (will pay $$ for it ,actully better make that $) Then Gimmie gimmie gimmie!
Sorry to post in the general section peeps but I want it damn it!


Breathe! It's only the internet....
carazy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 10 (permalink) Old 01-20-04, 05:18 AM
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Location: Townsville, Nth Qld
Age: 36
Posts: 237
Re: Anyone have a spare Trip computer loom??

carazy the plug you are after is the same as the top plug that goes into the mid series dash (spak with tacho) i have just used mine so sorry i cann't help but some will have that plug for you
d_slayer is offline  
post #3 of 10 (permalink) Old 01-20-04, 02:22 PM Thread Starter
pR()rN_*
 
carazy's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Adelaide,SA Australia
Age: 34
Posts: 1,966
Re: Anyone have a spare Trip computer loom??

I'm pretty sure the mid series plug is only for a clock and as such doesn't have the required wiring.
I have a plug now that's just for the clock (like everyone else I guess) but I want the special one! WAHAAAAAAAAAAAAAAAA!

Breathe! It's only the internet....
carazy is offline  
post #4 of 10 (permalink) Old 01-20-04, 06:45 PM
Looking in YOUR bathroom.
 
Join Date: May 2002
Location: Adelaide
Age: 32
Posts: 3,287
Re: Anyone have a spare Trip computer loom??

if its like the EF/L the plug for the trip/clock has the same wires in it.

Ive been described as a vault of usless random knowledge.

Ill take it as a complement i think.............
Walkinshaw is offline  
post #5 of 10 (permalink) Old 01-21-04, 05:16 AM
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Location: Townsville, Nth Qld
Age: 36
Posts: 237
Re: Anyone have a spare Trip computer loom??

th plug itself is the same size plug that fitts into the mid and low series dashs
( speedo,tacho and oil,etc) you can cut it and jion wire onto it to make it go to where you need it. i spliced into mine so if i what to put the clock back in i can as i now have the two plugs
d_slayer is offline  
post #6 of 10 (permalink) Old 01-21-04, 09:31 AM
NZ
feed me hey
 
Join Date: Jul 2002
Age: 66
Posts: 4,692
Re: Anyone have a spare Trip computer loom??

Quote:
Originally Posted by d_slayer
th plug itself is the same size plug that fitts into the mid and low series dashs
( speedo,tacho and oil,etc) you can cut it and jion wire onto it to make it go to where you need it. i spliced into mine so if i what to put the clock back in i can as i now have the two plugs
Very interesting bit of info that. I guess that will solve carazy's problem!

Dot Aye You
NZ is offline  
post #7 of 10 (permalink) Old 01-23-04, 09:32 PM Thread Starter
pR()rN_*
 
carazy's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Adelaide,SA Australia
Age: 34
Posts: 1,966
Re: Anyone have a spare Trip computer loom??

yes it will. Now I can go hunting spacks at the wreakers as my box was a GL.

Breathe! It's only the internet....
carazy is offline  
post #8 of 10 (permalink) Old 01-24-04, 02:26 AM
345kw of V8 Windsor Power
 
EDXR8's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Adelaide
Age: 37
Posts: 2,784
Re: Anyone have a spare Trip computer loom??

I have one laying around somewhere, I got 2 with my trip computer. I will have a look around and if I find it i'll let you know.
EDXR8 is offline  
post #9 of 10 (permalink) Old 01-24-04, 03:10 AM
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Location: Townsville, Nth Qld
Age: 36
Posts: 237
Re: Anyone have a spare Trip computer loom??

The GL's have the same plug as the spaks so it will fit to
d_slayer is offline  
post #10 of 10 (permalink) Old 01-26-04, 04:02 AM Thread Starter
pR()rN_*
 
carazy's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Adelaide,SA Australia
Age: 34
Posts: 1,966
Re: Anyone have a spare Trip computer loom??

ok I will have a look tommorrow if they look differant I will post pics.
Cheers.

Breathe! It's only the internet....
carazy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > General Tech
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help with wiring for Trip computer Martin Interior | Electrical | ECU 8 02-02-04 08:51 PM
Trip Computer Tripping Me Out AU1SIXA Interior | Electrical | ECU 1 10-05-02 07:19 PM
Problem with EL Trip computer russell Interior | Electrical | ECU 10 08-16-02 03:14 AM
Trip Computer ebiisixa Interior | Electrical | ECU 3 08-10-02 06:48 AM
1988 EA Trip Computer Installation rdela Interior | Electrical | ECU 2 06-04-02 02:01 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome