AU Problems - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
General Tech Have a question that is not covered by one of the other categories? This is the forum for all other items not specifically covered in other categories.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 03-02-03, 04:40 AM Thread Starter
10/99 AU Forte 4.0L
Join Date: Jan 2003
Location: Brisbane
Age: 46
Posts: 16
Thumbs up AU Problems

Yep....... done everything possible to try and fix the problem. Might suggest to the mechanic to stick it on a dyno to see if they can pick up any faults on there.
Ynot is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > General Tech
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AU Problems Ynot General Tech 22 09-23-04 04:27 PM
Rumoured AU Problems??? StevenAU2 General Tech 35 08-12-02 01:40 AM
Stereo problems on AU...... fte22 Audio And Security 2 07-01-02 04:06 AM
V8 Supercars Practice 1 & 2 JEM Ford Racing Across the Globe 1 04-26-02 10:54 PM
Clutch Problems AU SI V8 Ute rexd000 Trans | Driveline 2 03-07-02 04:20 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome