check engine ? engine run too lean ?? - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > General Tech
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

General Tech Have a question that is not covered by one of the other categories? This is the forum for all other items not specifically covered in other categories.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-21-2004, 18:28   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 4
roll check engine ? engine run too lean ??



i know i post the thread before .. no one seem to be replied..

does anyone has the problem with engine running to lean ??

i had the code scan.. came up something with p10?? they say
engine run too lean..

i had the spark plugs changed about 20k miles ago
there are bosch 4+
i also upgrade cold air intake..

so.. the check engine came on before cold air intake..

so friend of mine say possible bad maf something like that..
so i just want to know your advice before i spend money that not gonna fix the problem..

hope one of ford expend can reply about this..

later ..

john
fordexpend98 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-24-2004, 21:00   #2 (permalink)
Registered User
 
'92BigBronco's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 340
Re: check engine ? engine run too lean ??

A bad mass airflow sensor could definitely cause a lean condition. That would be my first guess as well.

Brian
__________________
1992 Ford Bronco
351W
E4OD- B&M Stage 2 shift kit
Full 3" stainless Bassani Exhaust
32" BFG's/stock suspension

"No replacement for displacement."

"Our lugnuts require more torque than most Honda's produce!"
'92BigBronco is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > General Tech



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 16:35.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.