EA Odometer Problem - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > General Tech
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

General Tech Have a question that is not covered by one of the other categories? This is the forum for all other items not specifically covered in other categories.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-12-2002, 23:55   #1 (permalink)
rdela
Guest
 
Posts: n/a
EA Odometer Problem

Does anyone know why it would be that my speedometer in my 1988 EA S Pack Falcon still works, but the odometer refuses to spin over!

A garage had to put a different size cog in it around 8 months ago, as it was travelling much faster than what the spedometer said it was going.

I'm wondering if the odometer and the speedometer are in some way connected as I was thinking about taking it back to the garage to check the cog out. I just think its kind of strange how, all of a sudden, its just stopped clicking over. :)

Regards

Rob
  Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-13-2002, 00:19   #2 (permalink)
400 kg ego
 
Troutman's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Melbourne
Posts: 6,188
The following threads may be of assistance:

http://discussions.fordforums.com/sh...threadid=25195

http://discussions.fordforums.com/sh...threadid=25344
__________________
Jack Travis, E-Series Acting President

1989 Ford Fairmont Ghia turbo/GL replica (underway)
1994 Eunos 800M
1990 Ford Laser S
Troutman is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2002, 03:00   #3 (permalink)
rdela
Guest
 
Posts: n/a
Smile

Thanks Jack, Thats helped me heaps.

Best regards

Rob
  Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > General Tech



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
EA - Heater Problem galapogos01 Interior | Electrical | ECU 5 08-04-2004 20:28
EA CFI 3sp auto (1989): Problem with idle return sambulance Inline 6 Tech 4 08-09-2003 04:06
EA firing problem Skara Trinsik General Tech 1 04-01-2003 16:51
Ea II shuddering problem davocol General Tech 1 02-09-2003 23:39
SHO stopper: Engine problem in high-performance Taurus angers fans Stacy94PGT Ford Worldwide News 0 10-23-2002 21:39

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 06:39.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.