Help, I've got weird problems!! - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > General Tech
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto EscrowInsurance

General Tech Have a question that is not covered by one of the other categories? This is the forum for all other items not specifically covered in other categories.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-28-2004, 18:30   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2
Tongue Help, I've got weird problems!!

I stopped at my mothers house the other day and got back into my car and it wouldn't start. It's just dead as a door nail. The only thing that will work is the headlights. I've had the battery charged up, checked the fuses and shook some wires around but to no avail. The radio wont even play, the hood light doesn't come on. Any ideas I would be grateful.
Thanks,
notamechanic
notamechanic is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 09-28-2004, 21:52   #2 (permalink)
Whats traction?
 
xdc351's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Smokin melb's eastern suburbs
Age: 33
Posts: 2,197
Re: Help, I've got weird problems!!

First up, what model car is it?

Have you checked the positve and negitave terminals? I'd be very throughly checking the state of the wires where they connect onto the battery terminals as well.
__________________
Just like a Tsunami.
xdc351 is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2004, 21:59   #3 (permalink)
BA'o'Matic 100% working.
 
Dellboy999's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Victoria
Age: 43
Posts: 3,838
Re: Help, I've got weird problems!!

imobilser, kill switch, alarm ??

dash lights come on at all.
__________________
I did put something here, but it vanshied, I think

"So long and thanks for all the fish!"
Dellboy999 is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2004, 00:23   #4 (permalink)
Registered User
 
zlp01's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: brisbane
Age: 37
Posts: 15
Re: Help, I've got weird problems!!

I had a similiar problem and it was the fuseable link which is a single plug with two wires going through one single connector next to the battery these are on xd-xf falcons, what model car is it
zlp01 is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2004, 04:44   #5 (permalink)
Turbo 351TC "Coming soon"
 
TD302's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Alex Hills Qld
Age: 38
Posts: 259
Re: Help, I've got weird problems!!

The fuseable link is a common porblem but normally in the hotter months they go, i'd say your battery is ****ed. Check your alternator first.
__________________
California Speed Supplies
HOGG Performance (07)33764333
"Blocks and women are the same, if you got a good one it won't need a girdle"
TD302 is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2004, 05:44   #6 (permalink)
Two SC 61's = trouble
 
ebxr8240's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Penrith,nswAus/Morrinville.NZ
Age: 60
Posts: 6,360
Re: Help, I've got weird problems!!

Yep and the c/breaker on the booster side of relay box...
__________________
Don't be afraid to try something new. Remember, amateurs built the Ark...Professionals built the Titanic!
.
Tuned & maintained by "Peppertree Perfmormance". Dart block, Scat 4340 steel crank, Custom C.P pistons.Oliver rods.. Mal Wood twin plate clutch.. Twin SC61/2's,482 rwkw/ 645 rwhp..
Passengers, myocardial infarction material..
R.I.P Possum...
ebxr8240 is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2004, 07:27   #7 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2
biggrin Re: Help, I've got weird problems!!

Me again, the car is a 1995 Ford Escort LX. The dashlights aren't even coming on. The car wont even make a noise, the only thing that makes it look like it even has a battery is the fact the headlights will come on, but as I said earlier the battery even has a full charge on it.
the cars is a ;
1995 Escort LX
1.9 (feel the power) liter motor
right around 120,000 miles
Thanks
notamechanic is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > General Tech



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Couple of weird problems :D XRated General Tech 7 03-17-2004 22:41
weird problems mongrelEB General Tech 7 04-04-2003 00:52
weird problems eb xr6 TUFESP General Tech 11 02-14-2003 17:51
Quality problems bedevil Jaguar's X-Type Stacy94PGT Ford Worldwide News 1 05-29-2002 21:19
Ford blames its suppliers for quality problems, demands improvement Stacy94PGT Ford Worldwide News 0 05-28-2002 08:58

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 05:19.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.