ign coil problem - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
General Tech Have a question that is not covered by one of the other categories? This is the forum for all other items not specifically covered in other categories.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 03-25-06, 03:52 PM Thread Starter
Registered User
Join Date: Mar 2006
Posts: 1
confused ign coil problem

I have a 1996 ford escort loged code of po352 and keeps blowing ign. coils I install one and 4-5 days later it blown again any help?
merctech is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 03-27-06, 04:23 AM
Registered User
jas24zzk's Avatar
Join Date: Jul 2005
Location: Wandin, Vic
Age: 43
Posts: 827
Re: ign coil problem

i don't know much about escorts, except they are unavailable here.
I assume from your terminology its running a coil PACK.
If it keeps blowing them, then the problem lies between the computer and the coil packs.
Are ALL fuses of the correct grade? (not sure you would have one in this circuit, but ya never know.)
something is amiss, and i doubt its the coil packs. More like a wiring fault...job for a pro mate...unless you have a FACTORY manual, and KNOW what your looking for

jas24zzk is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > General Tech
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome