Laser ignition grinding - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
General Tech Have a question that is not covered by one of the other categories? This is the forum for all other items not specifically covered in other categories.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 06-10-02, 05:43 AM
Posts: n/a
Laser ignition grinding

Hi guys,
I have noticed that sometimes when starting my car (laser ghia 89), a loud grinding noise is produced and the car doesnt start at all. It doesn't do it all the time (it might happen once every couple of days), but i know i can't ignore it. It is odd because when it does happen, it usually does it on 2 attempts and then on the 3rd it starts normally. I don't know much about cars so I don't know what it could be, ... the battery is fairly new aswell.
Any suggestions ?

Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 06-10-02, 06:07 AM
Shh i'm huntin more power
Jase_ELXR8's Avatar
Join Date: Jul 2001
Location: Melbourne
Posts: 1,764
check the starter motor drive and the ring gear. Starter motor is not meshing properly.
Jase_ELXR8 is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > General Tech
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
jaycar ignition qwikcorty Cleveland Tech 3 04-26-03 07:10 AM
April 14, 1980: Ford Laser Debuts Down Under RPO83 Ford Worldwide News 0 04-14-03 07:43 AM
Ford laser sport FoMoCo4eva The Pub 15 03-23-03 01:10 AM
Direct Fire Ignition hyc GTS Ford Probe Forum | Mazda MX6 Forum 24 11-28-01 10:22 AM
New Laser gets the Nod!!! JEM The Pub 15 05-31-01 04:36 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome