Need Help - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
General Tech Have a question that is not covered by one of the other categories? This is the forum for all other items not specifically covered in other categories.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 10-26-02, 06:22 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Location: outback QLD
Posts: 1,192
Need Help

I went to get into my XR6 VCT yesturday morning, its an AU3 and has the Pretige Sound. Anyways when i got into it, the red light was on next to the Load button. I tried to turn the radio on and nothing happened, then i tried turning the ignition on and still nothing happened with the radio. Has anyone else experienced this problem or is just poor old me.

Thanks

BIGBADAU is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 10-27-02, 03:05 AM
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Location: In hiding
Posts: 864
I haven't had the problem but what I'd try is disconnecting power from the unit, reconnect, put in security code (make sure you have this handy before you disconnect the power) and hope it works normally.

If you go to you local Ford place they will have a head unit remover (prongs) so you can just unplug the power from the back of the unit. Otherwise you can disconnect your battery. Make sure your car alarm is turned to "isolate" before you do. Saves a lot of loud noises and embarassment.
T3man is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 10-27-02, 03:10 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Location: outback QLD
Posts: 1,192
yeah i just went out and DC the battery thisarvo
works fine again, im just worried that somethign might be wrong with the car>
BIGBADAU is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > General Tech
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome