Posts not showing/Web master - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > General Tech
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

General Tech Have a question that is not covered by one of the other categories? This is the forum for all other items not specifically covered in other categories.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-23-2001, 09:53   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jul 2001
Location: Empire Bay, NSW, Australia
Posts: 18
Posts not showing/Web master

Everytime I put a reply to a post it does not come up once I hit sudmit, but it logs onto the number of replies??
AndrewP is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-24-2001, 15:25   #2 (permalink)
Synergy
Guest
 
Posts: n/a
you have to refresh the page for it to actually refresh from the 'net not from the cache
  Reply With Quote
Old 11-24-2001, 18:50   #3 (permalink)
Anbo
Guest
 
Posts: n/a
I have encountered the same problem on many occassions. There seems to be a problem with the server. I have deleted my cache but are still unable to get the most recent posts straight away. Its as though the pages are being read from the servers cache.
  Reply With Quote
Old 11-26-2001, 10:42   #4 (permalink)
Australian EF XR6 Member
 
Join Date: Jun 2001
Location: Wollongong
Age: 47
Posts: 155
Could be the case - the server now lives behind a new firewall, and this may be caching the data.

I'll chase it up and see what I can do.

Simon
QuarterPounder is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2001, 14:00   #5 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Sep 2001
Location: ACT
Posts: 594
i have had the same problem.

i found that if you can see that there is a new post on the string heading but can't see it on the string page you can actually see it if you hit the post reply button and read the string from there.
PURSUTE is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2001, 11:34   #6 (permalink)
Australian EF XR6 Member
 
Join Date: Jun 2001
Location: Wollongong
Age: 47
Posts: 155
Hi guys

I have made some changes to the way the firewall is working, so let me know if you still find this problem.

Simon
QuarterPounder is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > General Tech



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Securing Brake Master cylinder Muzza Suspension | Wheels&Tires | Brakes 2 11-08-2002 03:21
Michael the Dragon Master 3Toed The Pub 1 05-10-2002 22:56
Who would like to know how many posts they put in the post War (wh0re) thread? Donut King The Pub 26 08-01-2001 21:52
amount of posts The_RAT The Pub 15 07-31-2001 20:16

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 02:25.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.