Starting problem - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
» Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > General Tech
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto EscrowInsurance

General Tech Have a question that is not covered by one of the other categories? This is the forum for all other items not specifically covered in other categories.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-27-2005, 20:16   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 4
Starting problem

I have a 1990 F250, 8 cyl 302. The starter turns the engine over with no problem on cold start. The problem seems to be once the engine is warmed up and you shut it off. when I restart there seems to be a heavy draw and the engine turns over slowly and sometimes will not start without a boost.
The alternator and starter have been replaced and battery appears fine.
The ground cables and starter cable are as old as the truck. Could they cause this kind of problem?or maybe something else?
Any suggestions would be appreciated.
dwad is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > General Tech



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Starting Problems w/2005 Escape Escape2005 Ford Escape | C-MAX | Mercury Mariner Forum 24 12-01-2009 10:45
Starting Problem!!! HELP Please!!! barbag General Tech 3 12-08-2004 21:10
problem from other forum uhzid Ford Focus Forum 5 03-10-2004 01:39
Ford said to fix Expedition problem RPO83 Ford Worldwide News 0 07-09-2002 20:59
Ford 2.0 DOHC EFi starting problem Memran Ford Escort | Ford Laser | Ford TX3 | Ford Sierra | Mercury Capri 19 06-28-2002 09:36

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 07:04.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.