Wont Start in Park - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
General Tech Have a question that is not covered by one of the other categories? This is the forum for all other items not specifically covered in other categories.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 03-20-05, 04:17 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1
Question Wont Start in Park

Hi Guys,

Ive got a 98 falcon, and i cant seem to get her to start in park ...
but i can in netural, does any one have any idea on how i would fix this ?

krix is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 03-20-05, 04:52 PM
BA'o'Matic 100% working.
 
Dellboy999's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Victoria
Age: 45
Posts: 3,838
Re: Wont Start in Park

Inhibitor switch.

I did put something here, but it vanshied, I think

"So long and thanks for all the fish!"
Dellboy999 is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 03-22-05, 10:56 PM
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Location: Perth
Posts: 113
Re: Wont Start in Park

try wobbling the t bar around when its in park, definitely inhibitor but might be a bit sticky. used to happen with my old commodore

4/89 EA, YE OLE FAITHFUL 3 SPEED, 3.9 CFI
Currently..... costing lots of money to refuel
NARCEA is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > General Tech


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome