2000 Ford Taurus SE horn and cruise control not working - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 08-08-08, 01:48 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1
2000 Ford Taurus SE horn and cruise control not working

Hi, a while ago I noticed that my cruise control had stopped working (suspiciously after I got the car serviced ), and today I noticed that my horn isn't working either. It could be that both of them stopped working at around the same time, but as I don't really honk that much, I can't be sure.

Today I also found out that when pressing the lock button on the remote, the horn doesn't sound anymore either... what gives?

leutnant is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 11-06-08, 01:29 PM
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1
Re: 2000 Ford Taurus SE horn and cruise control not working

I have the EXACT same problem. This occured after my car was serviced as well. Have you gotten yours fixed yet? If so, what was the problem?

lindaotk68@hotmail.com
lindaotk68 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Interior | Electrical | ECU


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome