alarm troubles - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 04-28-06, 04:04 PM Thread Starter
Registered User
Join Date: Apr 2006
Posts: 1
alarm troubles

I have a '96 ford explorer with a factory alarm. Here lately it has become psychotic. the alarm goes off all the time for no reason at all ... even if i have just hit the disarm button. I don't have a clue where to begin with this. I actually unhook the battery cable at night just so i can sleep. Its really erratic when it goes off .... can be 10 mins or 30 secs after i hit the button. Any ideas please......
ka0tik is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 06-03-06, 11:24 PM
BA Barracus
AU2XR85.0's Avatar
Join Date: Jan 2006
Location: Darwin NT
Posts: 95
Re: alarm troubles

Hi, check all door switches including bonnet switch, and lastly, if your vehicle has a shock sensor, i would disconnect it, just to elinminate it even if its not the problem.

Good Luck

2011 FG GT boss 335 6sp man build no178
AU2XR85.0 is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Interior | Electrical | ECU
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome