Continually blowing fuses for gauges - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 05-31-07, 09:27 PM Thread Starter
Registered User
melaly1980's Avatar
Join Date: May 2007
Location: Ontario, Canada
Posts: 5
confused Continually blowing fuses for gauges

I have a '97 Grand Marquis, I bought the car last Feb. Last week the fuse for the analogue gauges (#13 on the instrument fuse panel) blew. It takes a 15A, but there was a 30A in there that the previous owner must have crammed in. So I replaced it with a 15A (as listed in the manual) lasted less than 5 minutes before it blew again... so we stuck a 20A in there...that lasted 3 days... now I've stuck another 30A in there because it's the only thing that seems to last, however, I'd like to figure out why the appropriate fuse burns out so quickly, instead of just cramming in highy fuses and causing a potential fire hazzard.

Any help that anyone can offer would be greatly appreciated. Thanks in advance!
melaly1980 is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Interior | Electrical | ECU
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome