digital speedo - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Interior | Electrical | ECU
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-25-2003, 07:44   #1 (permalink)
A Gothic Romance...
 
MustangNicko's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Lower Templestowe
Age: 30
Posts: 1,447
digital speedo

is there anyway i can put a digital speedo in my EF2 ghia?
__________________
EL Manual XR6 For Sale...
PM for details...
MustangNicko is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-25-2003, 20:40   #2 (permalink)
BA'o'Matic 100% working.
 
Dellboy999's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Victoria
Age: 43
Posts: 3,838
Re: digital speedo

I am guessing you mean like the EA Ghia and LTD??

Dellboy999
__________________
I did put something here, but it vanshied, I think

"So long and thanks for all the fish!"
Dellboy999 is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2003, 21:09   #3 (permalink)
A Gothic Romance...
 
MustangNicko's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Lower Templestowe
Age: 30
Posts: 1,447
You know where I can find my average k/ph, average fuel consumption etc. Is it possible to put it there?
__________________
EL Manual XR6 For Sale...
PM for details...
MustangNicko is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2003, 21:17   #4 (permalink)
BA'o'Matic 100% working.
 
Dellboy999's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Victoria
Age: 43
Posts: 3,838
Re: digital speedo

Oh you want a trip computer then, yes if you dont have a plug there, you can wire one in, many people have done it with EA's, as you have a Ghia, thought you would have one in your EF, but I am sure it would be possible.

Dellboy999
__________________
I did put something here, but it vanshied, I think

"So long and thanks for all the fish!"
Dellboy999 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Interior | Electrical | ECU



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How do I get the Digital Speedo onto my BA XR6 XR6 Australian Falcons 14 06-01-2003 17:30
Digital Speedo wannagofastaEF Interior | Electrical | ECU 26 05-30-2003 02:06
Ea Ghia Digital Speedo Color Change XplodBoom General Tech 4 02-24-2003 16:05
Ford, suppliers search the dial for better sound with digital radio Stacy94PGT Ford Worldwide News 0 10-25-2002 09:07
Digital Instrument Cluster jbugeja The Pub 28 10-14-2002 05:09

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 20:48.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.