:doh: Horn only works with ignition off! - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 08-04-07, 06:58 AM Thread Starter
Registered User
Join Date: Aug 2007
Posts: 1
:doh: Horn only works with ignition off!

My 2001 Ford Ranger horn works perfectly when the ignition is turned off. When I turn on the ignition switch and/or start the vehicle, the horn makes a muffled/soft sound which is barely audible. Also I have an airbag light error code 27 and the passenger airbag dissable (PAD) indicator light next to the switch which turns the passenenger airbag on/off is burned out. I don't have cruise control or a keyless entry. I've seen the posts about the clockwork mechanism being bad but I guess my horn wouldn't work at all if that part was the problem. Any suggestions?
RangerRick is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Interior | Electrical | ECU
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome