Ea instrument cluster problems - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 07-23-04, 08:07 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: May 2004
Location: Perth
Age: 32
Posts: 80
Ea instrument cluster problems

Hi folks. I have an 89 GL EA and am having problems with the trip meter (displaying km travelled). So far I have tried three different instrument cluster and they all work fine except for the trip meter. Would this be bad luck in that they are all stuffed or is there something I am not doing properly on installation? I currently have an s-pak cluster which looks much better than the standard GL but am having the same problems. It would be nice to know my mileage for tax and personal interest. Any help/advice/one that works for sale will be appreciated. Cheers.
Ian (in Perth)

ian_d is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 07-24-04, 03:05 AM
MY GHIA
 
Join Date: May 2004
Location: brisbane
Age: 35
Posts: 113
Re: Ea instrument cluster problems

the trip and odo both arn't working ? but the speedo is ? if so it will be the odo drive gear in the cluster

ed ghia - 5 speed - autolamp - power seats - alpine mp3 - lambswool - lowered gt gas/king springs -MY GHIA qld plates wheels to come
cthawes is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Interior | Electrical | ECU


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Changing instrument cluster lights LuKeY General Tech 5 01-06-11 07:44 PM
EA Falcon problems blog General Tech 19 09-23-08 04:47 PM
HELP Steering problems in EA bEAn86 General Tech 4 04-23-03 01:54 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome