ED XR6 lights no go - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Interior | Electrical | ECU
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-22-2003, 01:21   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Dec 2001
Location: Sydney
Posts: 674
ED XR6 lights no go

EDXR6 falcon lights dramas
ok hears the deal,parkers F/R work in in 1st switch postion ,next postion parkers on F/R still on, but no low beam.
High beam all lights work .(all four lights)high/lowbeam and parkers
all globes are ok (100w),terminals ok,fuses ok

I thinking switch contactors,anyone had the same dramas

Im freaking out here

help me out

Thanks
__________________
Its just me in the Wagon
XR6 VCT UTE is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-22-2003, 02:24   #2 (permalink)
Busdriver
Guest
 
Posts: n/a
Sounds like the headlight switch. Try to get one from the wreckers. New I think are pretty expensive.
  Reply With Quote
Old 01-23-2003, 00:11   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Dec 2001
Location: Sydney
Posts: 674
It was the low beam relay next to the battery,$9 away she went

There was a burnt moth stuck in the terminals.
__________________
Its just me in the Wagon
XR6 VCT UTE is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2003, 03:02   #4 (permalink)
Black 200kw wheel barrow
 
FalKeen's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: AWC - Taren Point, Sydney
Age: 31
Posts: 3,626
in relation to your sig under your post - it obviously wasnt the moths day!
__________________
FalKeen is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2003, 05:46   #5 (permalink)
Busdriver
Guest
 
Posts: n/a
Quote:
Originally posted by edxr6wgn
It was the low beam relay next to the battery,$9 away she went

There was a burnt moth stuck in the terminals.
I am wondering how they worked when you had the high beams switched on as they should still use the same relay ???
  Reply With Quote
Old 01-23-2003, 11:44   #6 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Dec 2001
Location: Sydney
Posts: 674
I cant really work it out myself but looking at the schematic it makes a bit of sense how it could operate.

not a sparky
__________________
Its just me in the Wagon
XR6 VCT UTE is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Interior | Electrical | ECU



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ED Vs. EB XR6 Supa R00 Drag Racing Technique 28 10-07-2003 04:56
ED XR6 vs EBII XR6 chandler The Pub 3 04-23-2003 08:57
ED XR6 front end???? 93XR6 General Tech 3 08-08-2002 16:27

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 02:56.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.