Entry keypad problem - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Interior | Electrical | ECU
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-08-2004, 05:54   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2004
Posts: 2
Entry keypad problem

Pressing 4 of the 5 buttons causes the car lights to come on normally. One of them does not, no response. Therefore my entry code does not work. Anyone know where the problem may be and what need to be replaced?
Terminator is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-09-2004, 18:18   #2 (permalink)
i'll never grow up
 
gtcoupe95's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Gold Coast Australia
Age: 38
Posts: 294
Re: Entry keypad problem

what car we talking about? is it an aussie car. i never seen a factory kepad with 5 buttons here before
__________________
95 Mustang GT 302: VQ-S2 Vortech - Edelbrock Intake - BBK 70mm TB - UPR Boostpipe - TwEECer - Walbro 255 & T-Rex fuel pump - MSD btm - Crane HI-6 - 36# injectors - Pro-m 80mm MAF - Kirban FPR - FMS 9mm leads - FMS 3.73 Gears - Transgo Shift kit - B&M cooler - Saleen guage pod, FMS Boost and FP guages - R/H drive - Eibach Springs - Holley headers, http://www.meales.com.au
gtcoupe95 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Interior | Electrical | ECU



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Steering/wheel alignment problem mike98AUXR6VCT Suspension | Wheels&Tires | Brakes 10 04-23-2004 04:33
Anyone had this gearbox problem??? XR6HP01 Trans | Driveline 16 08-31-2003 19:32
Need Advice about idle problem after timing job... pgt96w99k V6 and Hot4 Tech 0 08-02-2003 14:45
Braking problem with my XR6! Zoran Suspension | Wheels&Tires | Brakes 13 07-23-2003 03:34
EF Futura Warm Starting problem Swampy General Tech 0 02-22-2003 00:06

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 21:54.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.