Help! Turn signals and Hazards stopped working on 94 Crown Vic?! - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Interior | Electrical | ECU
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-08-2003, 20:46   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 6
Question Help! Turn signals and Hazards stopped working on 94 Crown Vic?!

It started yesterday morning when the battery was dead..so I jumped started the car, then took it to Walmart for a new battery. However, after the jump start on the way to Walmart, the turn signals, Hazard lights and Some Brake lights stopeed working? I put in a new battery, and the symptoms stayed the same. I checked all fuses by the pedal area and under the hood, and all seemed good. I even replaced the yellow flasher switch under the pedal area , and that didnt work?

Any suggestions or tips? I hope there was no short somewhere..

thnxs,
Francino
94 Crown Victoria LX V8 SOHC
oufyaba is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Interior | Electrical | ECU



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help! Turn signals and Hazards stopped working on 94 Crown Vic oufyaba Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71 1 01-11-2004 18:43
Help! Turn signals and Hazards stopped working on 94 Crown Vic?! oufyaba General Tech 6 11-12-2003 04:50
Help! Turn signals and Hazards stopped working on 94 Crown Vic?! oufyaba Interior | Electrical | ECU 1 11-11-2003 05:17

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 11:07.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.