Horn stopped working - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 09-24-07, 01:20 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 4
Horn stopped working

I have a 2002 Ford F-150 Super Crew. I am sure this problem is probably something simple, but I wanted to check before I start pulling relays, fuses, etc. Last year, while duck hunting, my horn got full of mud. I got it all cleaned out, but since then the horn was sounding like a sick cow. It continued to do that until about a month ago, when it blew one last time, and no longer works. I had blamed it on the horn, but a friend of mine made the comment that it might be a bad connection. Anyone have any idea about what could have happened? I am about to start working on it, but thought I would check for any advice first. Appreciate it.

brody is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 09-24-07, 02:59 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 4
Re: Horn stopped working

Floow up on the problem......after reading through some of the posts, I checked my relay and switch. Whenever I push on the horn, I can hear clicking in the power distribution box. I pulled the fuse to check, and it looked okay. I unplugged the wiring from the horn itself, and using a test light, got nothing. I peeled the wires a little down from the plug, and nothing. But the wires go into a larger harness that leads to who knows where. Can anyone tell me where the wires terminate closer to the distribution box so I don't have to tear out all the wires and take a chance on electrocuting myself, or shutting down my truck completely???
brody is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 09-24-07, 03:00 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 4
Re: Horn stopped working

Meant follow up, not floow up!!!
brody is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Interior | Electrical | ECU


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome