indicator - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 07-23-03, 10:50 PM Thread Starter
Registered User
Join Date: May 2003
Posts: 77

ok today i found a prob with the big xf ,i found a blown fuse so i replaced it and it was fine until i turned it on and a few seconds after wards it blew again, the fuse that im on about is the inst fuse .so until i can work it out i have no fuel ,temp,or even speed gauges working since they are all elctrical.and me indicators also dont work ,also when i replace with another fuse but no engine on the indicators work but the battery warning light blinking in fashion with the indicators.

so if any one knows where i should begin to track down the prob ,or fix it then i would like tohear from you .

Falcons hunt by stooping on prey at high speed... sometimes as fast as 200 mph.
85xfo is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Interior | Electrical | ECU
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gear Indicator for autos.............and manuals am_bad Trans | Driveline 5 05-08-03 04:19 PM
Fuel Door Release Indicator fordel General Tech 10 04-20-03 08:09 AM
Check Susp. Indicator albl Suspension | Wheels&Tires | Brakes 11 01-29-03 06:46 AM
Clear side indicator lenses are hot desertdust The Pub 9 01-25-02 11:13 PM
Clear Indicator Lenses Synergy General Tech 2 11-23-01 09:56 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome