Instrument cluster showing "THEFT!"and truck won't start ????? - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Interior | Electrical | ECU
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-30-2003, 16:44   #1 (permalink)
ProEMTPFF
Guest
 
Posts: n/a
confused Instrument cluster showing "THEFT!"and truck won't start ?????

OK, here's the story and I hope someone can help. I have a 2002 Ford F150. My instrument cluster is broke "long story" anyway I went to the junk yard and found another one with close to the same mileage. When I installed it my "THEFT" light is flashing and the truck won't start. I took off the + and - battery terminals for 10 min. and rehooked them hoping to reset the "THEFT" light but its still flashing and the truck still won't start. Any ideas on what to do, how to reset it? I did put the old one back in so the truck will run for me until I get this figured out.
  Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-02-2003, 13:43   #2 (permalink)
Lamahs approve of manuals
 
Join Date: Mar 2003
Location: Sydney, Australia
Age: 37
Posts: 1,382
Re: Instrument cluster showing "THEFT!"and truck won't start ?????

Damn ! Shouldn't it still be under warranty ?

Anyways, I'm thinking your quickest course will a call to the local dealer. Sounds like they have some sort of security implemented there, and I would expect they have put some effort into making it tricky to get round unofficially . . .
XR8 Lamah is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2003, 14:10   #3 (permalink)
 
89F150's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Albury, NSW
Posts: 1,012
Re: Instrument cluster showing "THEFT!"and truck won't start ?????

I think you need to turn the lights on as well, so to get rid of any excess power but i am not to sure. Maybe someone in the Ford truck section can help you, if they dont get here first
89F150 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Interior | Electrical | ECU



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
XG to XF instrument cluster conversion? falconS General Tech 7 12-12-2003 02:26
I need a picture of an XF instrument cluster. help! falconS General Tech 15 01-12-2003 18:33
Monaro series 2 pics FPRXR-6 The Pub 28 12-10-2002 20:43
Instrument cluster Zomwit General Tech 8 03-12-2002 17:54

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 07:32.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.