Mondeo Instrument Light Problem - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 10-07-05, 07:15 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2
Mondeo Instrument Light Problem

We've got a 95 model Ford Mondeo and since last thursday night its instrument panel lights, and auto transmission gear lights and air con lights have stopped working.
I've checked the fuses both in the engine bay and behind the glove box, around the battery terminals and even removed the Instrument cluster to find nothing out of the ordinary.
Is there something that I've missed and would anyone be able to help me out please? I checked with the Ford Owners group from the UK (I'm based in Australia BTW) but no one replied...
Thanks in advance
Haiiro

haiiro99 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 10-09-05, 06:31 AM
Registered User
 
TruBlu351's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Newcastle
Posts: 2,398
Re: Mondeo Instrument Light Problem

G'Day haiiro99, welcome to FF.

Did someone accidently turn the dash lights brightess knob/switch right down?

XE Falcon
393 Tremec TKO 9"
TruBlu351 is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 10-10-05, 04:32 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2
Re: Mondeo Instrument Light Problem

Quote:
Originally Posted by TruBlu351
G'Day haiiro99, welcome to FF.

Did someone accidently turn the dash lights brightess knob/switch right down?
Thanks trublu351
Checked that :) Was one of the first things I checked actually. Then, this weekend when I had one of the front pannels on the dash off again, I noticed that the little back-light on the main light toggle had blown. At first I didn't make anything of it, it was only a little back-light I thought, but on replacing it lo and behold all the lights work again.
Problem solved now :)
haiiro99 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Interior | Electrical | ECU


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome