Need some help - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 05-07-07, 09:14 PM Thread Starter
Registered User
Join Date: May 2007
Location: sunshine north ( vic )
Age: 40
Posts: 2
Need some help

Hi i have a futura and my cruise control isnt setting, it will turn on or off but wont set or resume. It first started when i was using it and when break was applied, it wouldnt resume afterwards or set anymore.

Does anyone have any suggestions.
andrew_a48 is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 07-08-07, 06:18 AM
backlash1's Avatar
Join Date: Jun 2007
Location: NSW Australia
Age: 44
Posts: 315
Re: Need some help

Yes. If you're talking about a BA automatic you need to reset both brake pedal switches. Any other car, see if your brake lights are actually working or not. If it's a manual you'll also have to check the switch on the clutch pedal. Cheers
backlash1 is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Interior | Electrical | ECU
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome