Quick Help!!! - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Interior | Electrical | ECU
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-27-2006, 15:18   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2006
Posts: 3
Exclamation Quick Help!!!

I have installed a new glow gauge backing inside the insrument cluster...and i had to remove the dials it self...well after i was done butting the new backing on and putting the dials back on...everything went to crap. None of my gauges read correctly. I tried removing the negative line for a few minutes and turning the key to on to let the instruments reset, well they acted all stupid and they all read something different. I need some way how to reset them or put them back in place so i can drive again! I appreciate it if anyone could help me out!
zeldarich is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-27-2006, 19:56   #2 (permalink)
NB & NCII V8 Fairlanes
 
Join Date: Feb 2001
Location: Bibra Lake Western Australia
Posts: 2,840
Re: Quick Help!!!

Car model and year?
__________________
Regards Blue
Aussiblue is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2006, 21:54   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2006
Posts: 3
Re: Quick Help!!!

Sorry about that...got ahead of myself.

01 Ford Mustang
V6 3.8L
Automatic

I far as i got with this is that im not sure if the Tempature gauge is reading correctly, fuel, oil and temp, and well just about all of them. Is there a way i can get all them to accuratly read again or should i get them recalibrated from a professional (i really dont want to spend the money)?
zeldarich is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2006, 05:04   #4 (permalink)
NB & NCII V8 Fairlanes
 
Join Date: Feb 2001
Location: Bibra Lake Western Australia
Posts: 2,840
Re: Quick Help!!!

I am not familiar with this model but it sound to me that somewhere along the way you have disconnected the common earth for all the gauges.
__________________
Regards Blue
Aussiblue is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Interior | Electrical | ECU



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 16:25.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.