rpm switch - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Interior | Electrical | ECU
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto EscrowInsurance

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-07-2004, 07:49   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Location: Perth
Age: 28
Posts: 34
rpm switch

hey can someone/anyone give me a link to get an rpm switch...i cant find it anywhere, maybe im looking in the wrong places but yeh, or if anyone has one maybe i could buy it off ya,
any help would be much appreciated.
thanks
__________________
EF Falcon: 17' CSA Edge, Pacemakers, 2'5 Inch Eaxust
Pioneer Deck, 2 Kicker Cvr Subs, Pioneer Splits Front And Back, Slammed
swordfish_18 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-08-2004, 04:31   #2 (permalink)
Experimental Racer#6
 
TIKFD6's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Wodonga Vic
Age: 40
Posts: 8,204
Re: rpm switch

Try Jaycar mate, they have a new kit coming in this week that may be of interest to you.
What are you looking for the RPM switch to do?
TIKFD6 is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2004, 05:29   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Location: Perth
Age: 28
Posts: 34
Re: rpm switch

just run the BBM...i know its kinda a waste cus i wouldnt have the ef comp...but yeh..its there..may aswell put it in...have u got the link for the rpm switch on jaycar, cuz ive looked there...dunno wat they call it...but i dunno where to find it ay
__________________
EF Falcon: 17' CSA Edge, Pacemakers, 2'5 Inch Eaxust
Pioneer Deck, 2 Kicker Cvr Subs, Pioneer Splits Front And Back, Slammed
swordfish_18 is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2004, 13:17   #4 (permalink)
Experimental Racer#6
 
TIKFD6's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Wodonga Vic
Age: 40
Posts: 8,204
Re: rpm switch

Yeah i have looked at the switch kit for doing the same thing, and by what ive read it will do it find.
We where getting our in today.
TIKFD6 is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2004, 23:57   #5 (permalink)
Who? Me?
 
EA_Bender's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Brisbane
Age: 33
Posts: 135
Re: rpm switch

hey i need one of these too, any idea how much one of these will set me back TIKFD6? its not on the jaycar website yet i dont think

Bender
__________________
1990 EA Fairmont, Lowered 50 mil, 17 x 7 Advanti "Flash" Mags running on Falken rubber, NGK Iridium Plugs
Proud TQE Operator
Comming soon: BBM Conversion
EA_Bender is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2004, 03:15   #6 (permalink)
Experimental Racer#6
 
TIKFD6's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Wodonga Vic
Age: 40
Posts: 8,204
Re: rpm switch

Im working tomorrow mate, i will check if they have come in.
Some of the new kits aren't on the site yet.
Did you check in new products?
TIKFD6 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2004, 05:22   #7 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Location: Perth
Age: 28
Posts: 34
Re: rpm switch

i think they are...just not under "rpm switch"..lol..if its the right one will set ya back bout 36 bucks i think from memory...

hey if your doin the mod..and attempt it before me..think ya could post up how ya got along?..would be a great help
__________________
EF Falcon: 17' CSA Edge, Pacemakers, 2'5 Inch Eaxust
Pioneer Deck, 2 Kicker Cvr Subs, Pioneer Splits Front And Back, Slammed
swordfish_18 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2004, 05:36   #8 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Location: Perth
Age: 28
Posts: 34
Re: rpm switch

http://www1.jaycar.com.au/productVie...=&SUBCATID=347

i think thats the link to it...well wat i think it is anywayz
__________________
EF Falcon: 17' CSA Edge, Pacemakers, 2'5 Inch Eaxust
Pioneer Deck, 2 Kicker Cvr Subs, Pioneer Splits Front And Back, Slammed
swordfish_18 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2004, 23:08   #9 (permalink)
Experimental Racer#6
 
TIKFD6's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Wodonga Vic
Age: 40
Posts: 8,204
Re: rpm switch

One of them is the Frequency switch and the other is,
Nitrous Fuel Mixture/Motor Speed Controller.

http://www1.jaycar.com.au/productVie...=&SUBCATID=347
TIKFD6 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Interior | Electrical | ECU



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fuel Lid AJAR Switch Fairmont AU Ghia duif Interior | Electrical | ECU 4 11-30-2004 07:23
Fuel Lid AJAR Switch Fairmont AU Ghia duif Australian Falcons 0 11-28-2004 17:54
Starter Switch EA1191 Inline 6 Tech 3 06-09-2004 16:57
Power window switch. fairmont1998 Interior | Electrical | ECU 2 06-02-2004 20:31

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 07:22.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.