Speedometer Not Working - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 04-13-07, 11:49 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Location: Auburn, IN
Age: 30
Posts: 12
Speedometer Not Working

2 days ago on my 2000 Crown Victoria, the speedometer, odemeter and trip gauges just completely stopped working. All the rest of my gauges work (oil pressure, temp, fuel, etc.) I have heard that it may be the speed sensor. Are there any other possibilities? It wasn't acting up prior to this (needle jumping or bouncing) it just stopped completely. Thanks.

deeplist is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 04-13-07, 04:10 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Location: Auburn, IN
Age: 30
Posts: 12
Re: Speedometer Not Working

Update: A buddy of mine and I replaced the speed sensor today and it didn't do anything. We also checked all the fuses, none were blown.
deeplist is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Interior | Electrical | ECU
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome