Starting problem - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 10-21-04, 03:07 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Location: Bainbridge Island, Washington
Age: 30
Posts: 57
Starting problem

I havent been able to start my 67 merc in a while, i dont know why it wont start, it keep going through solenoids left and right, and i already replaced the started twice in the last 6 months, i also wired the solenoid directly to the ignition switch still no luck, and the ignition switch is new too. any ideas?
thanks


Ford Products past
1967 Mercury Montclair Breezeway 390 2bbl
1961 fairlane

Mopar products owned
1965 Chrysler New yorker
1983 Dodge Ram 250
1991 Dodge Daytona Shelby
67merc is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 10-21-04, 10:01 PM
Lord of the RC
 
fordel's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Adelaide
Age: 39
Posts: 2,515
Re: Starting problem

nothing like the starter motor or anything stupid like that acting up ?

O.F.R #6 : PM Me
Member of the Society Against Stupid SMS Language
Member #4 of the MTAS (Manual Transmission Appreciation Society)
fordel is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 10-21-04, 10:43 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Location: Bainbridge Island, Washington
Age: 30
Posts: 57
Re: Starting problem

Quote:
Originally Posted by fordel
nothing like the starter motor or anything stupid like that acting up ?
nope, just replaced the starter, and solenoid

Ford Products past
1967 Mercury Montclair Breezeway 390 2bbl
1961 fairlane

Mopar products owned
1965 Chrysler New yorker
1983 Dodge Ram 250
1991 Dodge Daytona Shelby
67merc is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Interior | Electrical | ECU


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Electrical problem?? EF Falcon Spinksy Interior | Electrical | ECU 15 08-02-05 07:11 PM
Steering/wheel alignment problem mike98AUXR6VCT Suspension | Wheels&Tires | Brakes 10 04-23-04 05:33 AM
problem from other forum uhzid Ford Focus Forum 5 03-10-04 02:39 AM
Ford said to fix Expedition problem RPO83 Ford Worldwide News 0 07-09-02 09:59 PM
Ford 2.0 DOHC EFi starting problem Memran Ford Escort | Ford Laser | Ford TX3 | Ford Sierra | Mercury Capri 19 06-28-02 10:36 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome