Tacho not working - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Interior | Electrical | ECU
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-05-2003, 00:49   #1 (permalink)
Registered User
 
cogo_81's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: NSW
Posts: 812
Tacho not working

Ever since I replaced my I6 with a V8 my tacho hasnt worked, I presume there is something wrong with the wiring because I know the tacho itself is working, can I just run a wire from where the tacho gets its pulse from to the tacho and where would that be.
thanks
cogo_81 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-05-2003, 03:52   #2 (permalink)
Registered User
 
Tote's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Near Canberra
Posts: 463
I would assume that 6 cyl and V8 tachos would be different anyway so if you get it to work it may read fast.
Tote is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2003, 18:04   #3 (permalink)
Look! A flying orangutan!
 
Join Date: Mar 2003
Location: perth
Age: 31
Posts: 3,104
The 6cyl and v8 tachos are different, you must get a v8 tacho mate.
__________________
Proud TQE Operator and President of SEFAG - the Society for the Elimination of Ford Automatic Gearboxes

Pacemaker headers + 2.5" exhaust
EF Fairmont interior
MP3 player
Lowered King springs
5 speed manual
EF motor

Newest mod: EF Ghia wiring loom and dash
mongrelEB is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2003, 02:04   #4 (permalink)
Registered User
 
cogo_81's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: NSW
Posts: 812
I got the V8 tacho
cogo_81 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Interior | Electrical | ECU



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help Installing Tacho LoverBoy Interior | Electrical | ECU 5 04-13-2003 00:04
New Style coil and Tacho Tote Cleveland Tech 5 04-06-2003 00:29
Air Conditioner Just stopped working!! weller General Tech 5 11-14-2002 22:55
Smart Lock not working Darren.Parish General Tech 12 03-27-2002 03:20

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 16:36.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.