Tail lights wont work - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 05-19-07, 09:53 AM Thread Starter
Registered User
Join Date: May 2007
Location: London
Posts: 1
Tail lights wont work

I recently bought a 2nd hand ford escort 1998 finesse 16v.

I did all the usual checks, but one thing i overlooked was to check tail lights operated. Naturally i discovered they dont.

I Have checked the fuses, cleaned the terminals, replaced the globes and still they dont work. I have noticed though that on the right hand side, there is a small glow in the tail light lamps. Yet on the left side they do not light at all.

All the other lights on the cluster work fine, ie reverse, brake, indicator,

Could it be an earthing or a faulty wire going to the tail light causing this? How do i test to see that appropriate voltage is getting to the tail light sockets?


Beren Davidson is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Interior | Electrical | ECU
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome