XF Cluster Probs - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Interior | Electrical | ECU
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-08-2004, 14:36   #1 (permalink)
Normal Temp. Falcon!!!
 
Join Date: Dec 2003
Location: Albury
Age: 28
Posts: 91
confused XF Cluster Probs

Hey All,

I have an XF with a standard GL cluster installed... last night i was driving and suddenly i lost all my gauges and indicators... the flasher unit works cause i tried the hazards... the clock still works if i push the clock button, and the light still comes on in the dash when the lights are on... any idea's???
its as if the gauges arent getting any power... like the car was off... very weird..

help would be great and it would be so much better if it was soon...

Jono
tubbyleahy is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-08-2004, 18:41   #2 (permalink)
Fords biggest Freak
 
Freak's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Whyalla, SA
Age: 30
Posts: 663
Re: XF Cluster Probs

Check and see if the plug is in the cluster properly. Take the plastic bit that has the switch panel on it and surrounds the handbrake off. Then just above the handbrake you will see two plugs leading into your cluster. Make sure that both are in extremely tight. If that doesn't fix the problem, check your fuse's on the fuse panel while you have the switch panel bit off.

If this doesn't work... take it to an auto electrician.

Hope this helps.
__________________
87' XF FREAK!
Freak is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2004, 02:19   #3 (permalink)
Falcon 2.. Ferrari 0 hehe
 
MaD_WoG's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Age: 31
Posts: 1,290
Re: XF Cluster Probs

could be your alternator...
when mine went in my xe, i had no guages, brake lights, indicators... only thing was headlights, horn, and stereo... i cant remember if my windows worked too..... but this was in the middleof the city, and i had to goto dandynong.... about 30 or 40 kays away, on a friday night... lucky i didnt see any coppas
__________________
We live in an imperfect world, but
there is no point in trying to make it perfect, because not everyone can be GREEK!

XE Fairmont Ghia... Silver/Grey Met over black, soon to be v8, cant wait till i get another v8, after 3 LONG HARD YEARS


http://home.iprimus.com.au/diablo_vt/xeesp.swf
MaD_WoG is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Interior | Electrical | ECU



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 02:45.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.