1998 Ford Explorer-Please Help! - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator Forum for discussion of the Ford Explorer, Ford Explorer Sport Trac, Mercury Mountaineer and Lincoln Aviator.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-27-2009, 14:03   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 1
1998 Ford Explorer-Please Help!

I just got back my 1998 Explorer after FOUR weeks at the mechanics. Well, $2,300 later the original engine problems are fixed, however I was left with a disconnected windsheild washer reservoir hose. At the back and bottom of the reservoir tank are two hoses. The first hose runs right out of the tank and goes to the front wipers. The second hose, which is only about 3 inches long runs left and is not connected to anything. So when I pour in the washer fluid into the reservoir it just immediatly empties out of the short hose that isn't connected to anything. I looked around and can't seem to even find anywhere that this short little hose could connect to. I am even up for simply plugging it up with something, because I can live without the rear window being washed. I just really don't want to bring it back to the mechanic again, like I said it was there for a whole friggin month! If someone knows where this short hose is supposed to be connected too or can tell me how to easily plug it up I would appreciate it greatly. Thanks in advance!
ingsoc25 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 22:33.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.