92 explorer no fire or no fuel?????? - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator Forum for discussion of the Ford Explorer, Ford Explorer Sport Trac, Mercury Mountaineer and Lincoln Aviator.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 02-18-09, 10:58 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 2
92 explorer no fire or no fuel??????

I have a 92 ford explorer. Its not getting any spark or fuel. Fuel pump is not kicking on and their is no fire. If anyone has any idea what might be wrong or anyway of fixing this problem that would be great.

JamieC is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 02-18-09, 11:20 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 2
Re: 92 explorer no fire or no fuel??????

It was running great. It sat for about 2 months. Somebody siphered the gas out of it. Now it is doing nothing. I put a new battery in it. It cranks good, just no start. no fire or no feul.
JamieC is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 05-05-09, 07:17 PM
Registered User
 
richard31's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 2
Re: 92 explorer no fire or no fuel??????

try the crank sensor or the fuse and relay
richard31 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome