95 explorer - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator Forum for discussion of the Ford Explorer, Ford Explorer Sport Trac, Mercury Mountaineer and Lincoln Aviator.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 12-21-06, 07:12 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 17
95 explorer

My 95 explorer is dying!About a year ago we were travaling and the thing just quit on the highway, got it pulled over, started right up.Went fine for 3 months, then fuel milage started to go down, would quit when putting into gear,both hot and cold.Put on the obd scanner, eot and ect out of range, replaced sensors, same thing. put back on scanner, no problems come up but still runs badly.Changed fuel filter,checked fuel pressure, pulled cat and ran with test pipe, same problems.seems to run rich.Help!!!!

grub5891 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome