95' No four wheel drive - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator Forum for discussion of the Ford Explorer, Ford Explorer Sport Trac, Mercury Mountaineer and Lincoln Aviator.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 01-23-06, 11:20 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1
95' No four wheel drive

My 95 Explorer had no four wheel drive two weeks ago.The 4x4 light would come on but the auto hubs wouldnt engage.I installed Warn manual hubs and tested it up in the air,all was working.Well two days ago it snowed and i pushed the magic 4x4 button and NOTHING! No lights or four wheel drive.I can hear the solenoid clicking at the rear, but thats it..Any suggestions? Thanks for anything...

thegildens is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome