95 not shifting - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator Forum for discussion of the Ford Explorer, Ford Explorer Sport Trac, Mercury Mountaineer and Lincoln Aviator.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 01-15-06, 03:24 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2
94 not shifting

im new here and was wondering if anyone can tell me whats wrong with my explorer.Its not shifting.its a 4wd automatic.i have to get speed then let go of the gas for a few seconds then it shifts.that was last week now it dont shift at all.i put a new transmission filter but its still not working.
Ran4Bud is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 01-16-06, 04:38 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2
Re: 95 not shifting

do you guys think it could be the vacuum modulator.if it leaks they say its no good.mine leaks little.how could i take it off to replace it?
Ran4Bud is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome