98 Explorer top rear light above rear window flickering - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator Forum for discussion of the Ford Explorer, Ford Explorer Sport Trac, Mercury Mountaineer and Lincoln Aviator.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 09-03-09, 11:41 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1
confused 98 Explorer top rear light above rear window flickering

I just purchased a 98 Explorer and have a problem with the back light above the rear window always flickering when all lights are off. After all lights go off it stays bright just as if you have the lights or brake on and then all lights shut off, it goes deem and start flickering or flashing. When all light are on it doesn't do it, just when you turn off the vehicle. Any help with this issue will be greatly appreciated. At first I though it might have something to do with the thief system, but it never goes out. Help! I believe it started when I used the entry keypad, could it be something to do with the anti-theft device?
Thanks SkipperDan


Last edited by SkipperDan; 09-04-09 at 09:38 AM. Reason: mispelled words and added more info
SkipperDan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 09-19-09, 05:31 PM
canuck
 
360ci's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Waterloo
Posts: 2,481
Re: 98 Explorer top rear light above rear window flickering

Is this the interior (white light) or exterior (3rd brake light) light you're talking about?

'11 Ram Quad Cab 4x4 SXT 5.7L HEMI (stock); 48,500m
'06 Pontiac G6 GT 3.5L 220hp; 64,000m
'12 Chrysler 200 Limited 3.6L 283hp; 28,000m
'99 Taurus 3.0L 2V Vulcan 145hp; 154,300m - Traded
Amsoil in all vehicles!
360ci is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 09-25-09, 07:01 PM
Registered User
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1
Re: 98 Explorer top rear light above rear window flickering

Hey Dan, I just had the same problem and it happened about the same time my "auto-lock" feature stopped working. Check the your brake lights. It was the right one that was out for me. Hope this helps.
delillo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome