Accessory Plug not working - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator Forum for discussion of the Ford Explorer, Ford Explorer Sport Trac, Mercury Mountaineer and Lincoln Aviator.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-21-2007, 12:00   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2
Accessory Plug not working

I have a 2002 Ford Explorer with front and rear accessory plugs. They do not work. I really don't think that they ever worked, but I have an accessory that I would like to use. I have checked the fuse and it is ok. Any suggestons?
furshore is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-22-2007, 12:46   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2
Re: Accessory Plug not working

Got it to work. It was a fuse in the distribution box under the hood
furshore is offline   Reply With Quote
Old 11-23-2008, 11:11   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 3
Re: Accessory Plug not working

i had same problem ...replaced fuse under the hood fixed it only cost about 3 bucks for the fuse look in all the clear windows on the fuses
towace01 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 03:46.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.